02 januari 2010

Rik!

Ja, det måste jag vara. Jag har tydligen en fantastisk ekonomi.

Jo det är helt säkert.

Annars kan man omöjligt ha köpt så helvetes mycket skräp till ungarna så man efter rensing på 2 barnrum lyckas slänga 5(!) sopsäckar med leksaker och annat smäck.
Och dessa 5 sopsäckar var sånt som slängdes. Inte värt att ge bort.
Pussel som saknar bitar, bilar utan hjul, gamla teckningar som man måste spara några månader sör att känna sig som en uppskattande mamma när de drar hem skiten från dagis.

Sedan har också vinden lyckats fyllas med saker som man kan ge bort. Sånt man inte orkar se längre, sånt ungarna inte leker med (förrän man ska ställa undan det, då blir det ett jävla lekande med dockor utan armar och böcker utan sidor...)

Jo miljonär är jag tydligen för det var många tusenlappar som åkte i soptunnan idag...
Eller inte i soptunnan direkt utan pit-stop i garaget, sopgubbarna ifrån helvetet har ju inte tömt soporna sedan flera veckor tillbaka. Vad fan händer egentligen? Om inte kommunen vet det så har jag både firat jul och nyår. Det kan omöjligt bara vara min soptunna som är full.

Fast fåglarna är ju glada, de festar loss på både skinksvålar och dagen-efterpizza-rester i vår trädgård.
Fan! Dags att städa ute också.

1 kommentar:

  1. Hej! Ja, det där med soptömningen är ju katastrof! Jag var oxå seg och gnällig på nyårsdagen. Ipren och vatten var mina två bästa vänner då... men det var det värt! Duktigt av dig/er att ta tag i skiten och slänga ut sakerna. En annan bär ner det till källaren o sen står det bara där... Ha det bäst, vi hörs! Kram kram

    SvaraRadera